Afhaalbieb

Door de versoepeling van de maatregelen rondom de coronacrisis mogen wij 11 mei weer open. Mocht je toch liever niet op bezoek willen komen, dan kun je gewoon gebruik blijven maken van de Afhaalbieb. Het afhalen van de boeken is mogelijk van maandag t/m vrijdag tussen 10.00 - 13.00 uur.

Vul onderstaand formulier in en wij zorgen dat op een afgesproken tijdstip max. 6 boeken per persoon klaarstaan.

Wil je boeken voor een ander bestellen? Gebruik dan de naam en het lenersnummer van degene voor wie je de boeken besteld.

LeeftijdVerplicht

Geef aan wat voor soort boeken je het liefst leest. Bijvoorbeeld thrillers, detectives, familieromans, literatuur, waargebeurde verhalen, grootletterboeken, etc. Geef bij eerste leesboekjes en jeugdboeken ook het leesniveau aan.

Geef hier de titel en schrijver op van boeken die je graag wilt lezen. Wij zullen kijken of deze titel beschikbaar is. Mocht de titel niet beschikbaar zijn, dan krijg je een verrassingsboek.

Voorkeur voor afhaaldag

Geef hier de gewenste afhaaldag aan. Wij proberen hier rekening mee te houden.

LET OP

Wij nemen binnenkort contact met je op over de datum en het tijdstip waarop je de boeken kunt komen afhalen.

  • Je kunt max. 6 boeken per keer bestellen.
  • Neem zelf een tas mee.
  • Je hebt voor het afhalen en inleveren je bibliotheekpasje NIET nodig.

De boeken die nog thuis hebt, kun je inleveren als je de nieuwe boeken komt afhalen. De in te leveren boeken leg je in de grijze krat die in het portiek staat. De boeken worden automatisch verlengd totdat de bibliotheken weer opengaan.